Наталка Діденко. Бешкетне ім'я Пеґґі сподобається багатьом українцям.


Адже саме південний антициклон Пеґґі (карта 1) нарешті принесе нам багато сонця і справжнє квітневе тепло.


9-го квітня, максимальна температура повітря підніметься до +7+11 градусів, а протягом суботи-неділі південно-західний вітер підкачає в більшість областей +12+18 градусів


(карта 2)!


У нічні години каверзні невеликі миші-"мінуси" ще дратуватимуть денних "плюсів"-котів, але це вже - смішні й даремні потуги.


Все одно весна накриє їх своєю пухнастою лапою)


Антициклон зумовить у п'ятницю в Україні суху сонячну погоду, лише найближчої ночі на Приазов'ї очікується невеликий дощ.


У Києві буде сухо та тепліше, до +10 градусів. А вихідними температура повітря пожене далі, до сонечка, передбачається +13+17 градусів.


Так що якраз буде час адаптуватися від нещодавнього снігу, "мінусів", остогидлих пуховиків до веселого сонця, справжнього квітневого тепла і перших веснянок на носі.


Але не захоплюйтеся оманливістю перших вищих градусів, все - поступово, спокійно і згідно актуальній атмосфері ваших вихідних.


І не забуваємо про боротьбу із паліями, увагу до кліщів, запасну спортивну кофту, термос із кавою та нормальні перекуси без оцих нескінченних шашликів - весна така ніжна, ще не зміцніла, не треба її лякати)

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!