Наталка Діденко: похмура волога погода супроводжуватиметься сильним вітром


Вихідні.

У суботу, 4-го листопада, буде багато дощів в Україні. Але не всюди)


Завтра атмосферний фронт доставить вологу повітряну масу на захід, північ та на Вінниччину й Черкащину. Пройдуть помірні дощі.

Похмура волога погода супроводжуватиметься сильним вітром і з подекуди штормовими поривами до 15-20 метрів за секунду!


На решті території - схід, південь, Полтавщина, Дніпро та Кропивницький із районами - потраплять у суботу в суху повітряну масу, без опадів.

Проте й тут очікується сильний вітер південних напрямків. Будьте обережними!


Температура повітря в суботу передбачається +14+19 градусів, на півдні +20+25 градусів, на північному сході +10+13 градусів.


У неділю дощі найбільш ймовірні у західних областях України.

На решті території без опадів.

Температура повітря 5-го листопада протягом дня +14+19, на півдні +19+22 градуси.


У Києві завтрашній день, 4-го листопада, буде на синоптичного любителя - йтиме дощ, завіватиме сильний вітер, особливо в другій половині дня та ввечері!! можливі штормові пориви до 15-20 метрів за секунду. Температура повітря близько +14 градусів.

Тому в суботу краще заплануйте щось вдома або мікроперебіжками під парасолею у кафе, музей чи до родичів)


А ось 5-го листопада, у неділю, киянам можна і варто вибиратися з домівок - дощ припиниться, температура повітря підскочить аж до +17 градусів. Хоча залишиться рвучкий вітер південного походження.


Різка зміна погоди може завести у похмурий настрій, не випускатиме із ліжка до обіду, продукуватиме безрадісні думки женіть це подалі! Ну, може, окрім ліжка до обіду))


Можна в суботу нарешті перепрасувати випрану білизну, від якої вже двері у шафу не закриваються, посортувати фотографії, пообщипувати пожовклі листочки на квітках, додивитися серіал, вивчити якусь пісню чи вірш, відкрити для себе нового письменника, -нницю замість декотрих лицемірних токсичних сторінок у соцмережах. 

А ще дуже допомагає при похмурій погоді спекти якогось простого пирога)


Смачних, красивих безпечних вихідних)

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!