Наталка Діденко: Вихідні. Дощі. Температура повітря. З Днем Української Державності!


Вихідні. Дощі. Температура повітря.


Дощі.


29-го липня пройдуть у західній частині, на Харківщині та Луганщині (вночі й на Донеччині).

Окремо хочу сказати про північні області, де ще вчора ніяка прогностична схема дощів не показувала.

Уточнення: завтра на Житомирщині, Київщині й Чернігівщині є ймовірність окремих короткочасних дощів із грозою. Карта внизу.


Скоріше, невеликий дощ може з'явитися в післяобідню пору - візьміть, про всяк випадок, парасолю чи якийсь целофанчик на природу.

У центральних областях та у південній частині, а також на Сумщині та Донеччині - без істотних опадів, багато сонця.

У суботу температура повітря в Україні буде комфортною, комусь низькуватою навіть, впродовж дня +24+29 градусів.

Вітер буде з північного заходу, помірний, в Приазов'ї можливі пориви до 15-20 метрів за секунду.


30-го липня дощі з грозами передбачаються у західних областях України, вдень дійдуть до Вінниччини, решта території перебуватиме у сухій сонячній погоді.

Температура повітря у неділю підвищиться, вдень +26+32 градуси, в західних областях буде трохи свіжіше, +23+29 градусів.


У Києві, як я вже сказала, уточнюю прогноз на завтра: в суботу всередині дня чи ввечері є ймовірність дощу.

Не всі моделі дають цей дощ, але все ж оці невеликі острівці вологи на поважаних мною картах (див. нижче) заслуговують на увагу.

Температура повітря завтра максимальна близько +25 градусів

У неділю в Києві - ідеальний синоптичний літній день, без опадів, +28 градусів.



Вирушайте на свіже повітря, зробіть щось невелике, але хороше, для себе й для когось, обов'язково хоч раз на день подумайте не про себе, а й про когось, не бійтеся фотографуватися у соняшниках - вони завжди справді попсово однакові, але спогади й локації різні й це потім згадується)), цінуйте й вивчайте нових лауреатів Шевченківської премії (нарешті!) і дай, Боже, дочекатися нам наступних, гідних і щоб у день народження Батька, а не з усіма оцими хаотичними "танцями"...


А так, літо хороше, лауреати гідні, Ольга Харлан - королева!, наші ЗСУ й ППО - найкращі в світі, російські агресори - прямі й дотичні, зморщаться й всохнуть від світової огиди до них, до осені ще довго, але й вона буде такою, як нам треба.


Лише уникайте прямих сонячних променів, сильної грози, виконуйте необхідні правила безпеки при тривогах, не читайте й не дивіться казна що, говоріть українською мовою до дітей, нюхайте квіточки, милуйтеся красульками і радійте, що ми є і нас, хороших, дуже багато))


З Днем Української Державності!

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!