Наталка Діденко: вихідні в Україні будуть теплими


Вихідні в Україні будуть теплими, а подекуди навіть і зустрінуться із літом.

Так, наприклад, буде на Одещині, де температура повітря подекуди досягатиме у суботу +30 градусів!


Загалом.

21-го жовтня максимальна температура повітря у більшості областей передбачається у межах +16+23 градусів, на Закарпатті, у Чернівецькій області, на Вінниччині, у південній частині +21+27 градусів, на Одещині 25+30 градусів.

І лише крайня північ - північні райони Чернігівщини та Сумщини - будуть свіжими, +8+13 градусів.

Дощів у суботу не буде.


22-го жовтня також переважатиме суха погода, лише в західних областях пройдуть дощі.


Температура повітря в Україні у неділю становитиме протягом дня +18+23 градуси, на півдні до +28, на північному сході +12+16 градусів.


У Києві вихідними погода порадує симпатичними градусами, від +16 до +20-ти. Дощу не передбачається. Хіба туман чи серпанок.


Якраз можна домити вікна, нагулятися на вулиці, протрусити килимки, позаносити квіти у квартиру (чи хай ще і стоять), повикидати на смітник зайве з балкону, посортувати сезонну одежу, похвастатись новим світлим пальто, сушити зайве прання на теплих батареях, які нарешті ввімкнули (у нас ще ні)), позакладати у книжки кленові листочки з прогулянки, збирати горіхи, жолуді та каштани.


І не забувати про тих, хто зовсім в інших умовах дихає оцим осіннім повітрям. Донати!!


Найближча перспектива - найтепліше вихідними, як щойно згадали, далі сильного похолодання не буде, відчутніше зниження температури повітря хіба на початку листопада.

Поки що сніг відміняється)

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!